Åt helvete med dig som styr det enda du ger är tårar och tortyr ska jag tacka för nåt som jag aldrig kan få ska jag stå still se på låta tiden gå FAN HELLER passa dig innan det smäller mina drömmar slår in och jag visar vad som gäller din blåtira sväller och jag skriker i ditt öra blir det kulan eller snaran ska dina offer avgöra

Tackar inte för nåt har fått mer ont än gott och vad fan har jag uppnått Tackar inte för nåt det finns ingen gud så vem fan har jag förrått.

Ingen vet vad som hände ingen fattar hur känslan är kvar som fågel i bur tur otur straff eller slump känner i min hals en stor jävla klump sen du fader ond sa god natt till min vän jag hoppas för din skull att du visar mig sen någon mening med det där att hålla isär vill ha ett svar på bordet när min dag är här dina krafter är på låtsas dina krafter är på låtsas dina krafter är på låtsas dom hjälper inte mig när jag måste plåstras vissa tar sina punkter och låter tiden bocka av jag kör över det där och bryter av en trollstav usch för låsta liv och falska stilar hos er som gått igenom det är där mitt hjärta vilar.


Lyrics submitted by hallonyoghurt

Vem har jag förått? song meanings
Add Your Thoughts

0 Comments

sort form View by:
  • No Comments

Add your thoughts

Log in now to tell us what you think this song means.

Don’t have an account? Create an account with SongMeanings to post comments, submit lyrics, and more. It’s super easy, we promise!