I lost my gold ring long ago
long ago I lost my gold ring, gold
You're such a young girl, wanna go
I wan't to go with such a young girl, like you
I crossed the main land on my own
on my own I crossed the main land, gold
I lost my main pal long ago
long ago I lost my main pal, gold

I know my hard core makes you cold
makes you cold I know my hard core, gold
I lost my dream house long ago
long ago I lost my dream house, gold

Supression the sole and never get enough

This is to me open fire

Open up fire

You've got you're sunday guarantees
quaranteed you've got your sundays free
I've got my friday enemies
enemies I've got my friday, gold
You've got you're high class favourite, be gold
you've got you're got your high class gold
That's such a white man way to go
way to go for such an old man like you

Supression the sole and never get enough

This is to me open fire

Open up fire


Lyrics submitted by rocketb

Gold Ring Lyrics as written by Gaute Niemann Parbo Bjarke Niemann Parbo

Lyrics © BMG Rights Management

Lyrics powered by LyricFind

Gold Ring song meanings
Add Your Thoughts

2 Comments

sort form View by:
 • 0
  General CommentBedste sang på Godspeed...
  Elsker virkelig bare stemningen på den og alt det.

  Jeg tror måske den handler om en mand, der er brudt ud af sit ægteskab. det er hvert fald sådan jeg tolker linjen "I lost my gold ring long ago", som at han har smidt den guldring, han fik udleveret, da ham og hans nu ekskone blev gift. Og semere også jo "I left my dream house long ago", som om at da ham og hende her pigen var gift, var alt fantastisk og lyserøde skyer, og ikke mindst, hvad han på daværende tidspunkt anså som sit drømmehus. Nu har han forladt sit drømmehus.

  Efter bruddet med sin kone, flirter han til højre og venstre ("you're such a young girl, wanna go?"), men det lykkes aldrig for ham og det er derfor, han "går han gennem the mainland on his own".
  Senere, "I lost my main pal long ago", kommer han så på bedre tanker og indser, at han forlod den eneste, der egentlig betød noget for ham.

  Hm, min tolkning falder så godt nok lidt til jorden ved resten af sangen.. for det forstår jeg virkelig ingenting af :P

  Men supernice sang
  DisguiseDKon August 25, 2008   Link
 • 0
  General CommentJeg kom til at tænke på, det kunne jo egentlig også godt have været den anden vej? At det var hende, der havde brudt op, fordi hun ikke gad ham mere, og siden hen har alt bare mislykkedes for ham.
  Han kan ikke finde en ny pige, og som der bliver sunget i omkvædet "To crash in the soil and never get enough", alt var perfekt indtil han styrtede til jorden (jf; hans kone, kæreste, whatev., brød deres forhold) og siden har intet været så godt som før ("never get enough").

  2. vers kunne så handle om, hvordan han og hendes liv leves på vidt forskellig vis. Hun slapper af og lever stille og roligt ("You've got your Sunday guarantees guaranteed", og som de fleste ved, er søndag beregnet til at "slappe af")
  Han går i byen hver fredag, drikker måske lidt for meget og skaber sig en masse fjender (jeg ved ikke om fjender direkte skal tolkes som nogen, der virkelig har lyst til at smadre ham, eller om det bare er nogen, der synes han er irriterende), ved at opføre sig dumt eller forkert (fx prøver at score en optaget pige, kommer i slagsmål, etc.. uheldige episoder, man kan komme ud for, hvis ens alkohol promille er for høj).

  Hun har sine "high class favorite vehicles", og det viser at hun basalt har, hvad hun har brug for, siden hun er i stand til at koncentrere sig om så ligegyldige detaljer som favoritbiler, osv.
  Det kunne også betyde, at hun til at starte med har forladt ham, til fordel for en mere velstillet mand, altså har "giftet sig højere op".
  De sidste to sætninger i 2. vers "That's such a white man way to go way to go, for such and old man like you" virker meget "out of place", synes jeg.. jeg har meget svært ved at forbinde det med det andet hvert fald. Men det kunne være, at der menes, at hun gør ligesom hvide har gjort i generationer. Levet fedt på andres bekostning. (det sidste her skal I tage med et gran salt, jeg mener ikke selv, hvide mennesker har levet sådan, men det skulle ikke undre mig, hvis nogen gjorde).

  Det var en anden interpretion ;)
  DisguiseDKon August 25, 2008   Link

Add your thoughts

Log in now to tell us what you think this song means.

Don’t have an account? Create an account with SongMeanings to post comments, submit lyrics, and more. It’s super easy, we promise!

Back to top