Du äter middag med din familj för att fira att dina föräldrar varit gifta i 20 år och din trettonåriga bror spiller ut sitt glas med läsk och din pappa härmar honom och spiller ut sitt glas med vin över hela bordet och din bror börjar gråta
och din mamma säger att det här var väl en ganska bra sammanfattning av dom här 20 åren.

Du åker bil med din familj till din mormors 75-års kalas och din 16-åriga syster vill stanna hemma för hennes kompisar ska ha fest och hon gråter i baksätet och säger hulkande att hon inte vill följa med och din pappa blir arg och tvärnitar och din mamma sliter upp bildörren och skriker: Jävla familj!

Du har sparat till långt hår och din pappa tycker att det ser för jävligt ut och säger att om du inte klipper dig får du inte följa med till fjällen och du kallar honom gubbjävel och du slänger dig på din säng och gråter och din mamma kommer in i rummet och ni pratar och hon frågar om du tycker att hon och pappa ska skiljas och du säger: Nej, nej, jag vill inte bli ett skilsmässobarn och på kvällen låter du din pappa klippa av dig håret och dina föräldrar skiljer sig inte.


Lyrics submitted by charco

Familjefrågan song meanings
Add your thoughts

No Comments

sort form View by:
  • No Comments

Add your thoughts

Log in now to tell us what you think this song means.

Don’t have an account? Create an account with SongMeanings to post comments, submit lyrics, and more. It’s super easy, we promise!

Back to top