Världen slutar aldrig förvåna tankar fortsätter att såra bedöva min själ men nu nu vet jag så väl vad jag vill med mitt liv har ett mål ett byte som är starkt som stål jag fyller mina spår med cement så ni ska fatta sluta se det som ett skämt visar noll intresse över mitt lopp inte ens min döda kropp får era huven åt mitt håll men vad gör det vad spelar det för roll jag vill inte tvinga nån att gå på mitt golv.

Nu ska ni få höra jag ska fatta mig kort så erat lilla öra inte hinner springa bort har ni förstått nu det är här svaren stått glöm aldrig bort nu mitt liv finns här i mitt slott

Försenad tonårsrevolt tillåt mig skratta stolt skulle behöva en tolk för att få in nåt i er holk förlåt att jag har fel drömmar om mitt slut men det är min patience och jag ska få den att gå ut leva livet okey det är inte min grej sej mej äer ni lyckliga eller bara fega som kycklingar snart går ni av båda två vi får se hur ni mår när ni sitter i ensamhet och slickar era sår då ska jag tacka er för att ni aldrig kunde tro för att ni lämna mig ensam bara jag fick ro det gav mig inspiration och energi på vägen till min tron.


Lyrics submitted by hallonyoghurt

Mitt levebröd song meanings
Add Your Thoughts

0 Comments

sort form View by:
  • No Comments

Add your thoughts

Log in now to tell us what you think this song means.

Don’t have an account? Create an account with SongMeanings to post comments, submit lyrics, and more. It’s super easy, we promise!